Happy birthday Annalou!!..

Det har regnat mycket inatt men när jag gick upp i morse så var det faktiskt lite uppehåll. Det är sagt att tyfonen ska slå till senare i dag eller i kväll om så i morse begav vi oss till gatufamiljerna iallafall.  Idag är det Annalous födelsedag så förutom att lämna lite mat till familjerna så hade vi också förberett en tårta, hade med oss ballonger och några presenter till barnen. Självklart så sjöng vi också för Annalou. Kika på videon här under..

Eftersom att vi gjorde en utflykt med barnen när Ricky fyllde år så var vi ju såklart tvugna att göra det även idag. Annalou har tidigare sagt att hon också ville också åka till poolen på sin födelsedag så vi hade förberett vår packning och deras presenter för det. På grund av vädret var vi dock osäkra på om vi skulle kunna åka dit. Det sista vi vill är ju att barnen ska bli sjuka av på grund av att de har vistats i kallt vatten och kraftig blåst. Paketerna var väldigt uppskattade så de ville direkt börja leka med dem!

På Rickys födelsedag så sken solen och det var varmt i luften men  trots det så frös barnen när de inte var i vattnet. Idag var det stundvis kraftigt regn och blåsigt men föräldrarna insisterade på att vi borde åka eftersom barnen hade sett fram emot det så mycket. Vi fick bara inte vara borta så länge. Efter vi sjungit, ätit tårta, öppnat presenter och lekt lite med presenterna så begav vi oss alltså till samma pool som sist.
Efter badet tog vi med barnen till Jolliebee. Jolliebee är ungefär som Mc Donalds men enligt barnen är det godare med jolliebee. Barnen åt pasta med korv och pasta sås och drack cola det var väldigt "yummie". De lassade in sked efter sked med pasta i munnen. 
Återigen så blir man glad i hela hjärtat när man ser hur lyckligt man kan göra ett litet barn på sin födelsedag med väldigt få medel. Hela födelsedagen med allting inräknat kostar knappt 200 svenska kronor och hon lär troligtvis föralltid komma i håg den här dagen och prata om den länge framöver. Det är lycka.  
 

 


Kommentarer
Postat av: Mia Ahlberg

Helt enkelt underbart!

Svar: tack så mycket för alla dina fina kommentarer och tack för hjälpen att hitta Lejla. Detta har betytt så otroligt mycket för mig! Många kramar :)
Sandra Lundin

2012-12-12 @ 19:27:42
URL: http://miatankertill.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0